Kontakt

Bestill kjøreopplæringen hos oss

Rødsjø Trafikkskole AS

Rødsjø Trafikkskole AS tilbyr trafikalt grunnkurs og kjøreopplæring i klassene B, B96, BE, B-automat og AM146. Vi holder til i Indre Fosen, men tilbyr også trafikkopplæring i Fosenregionen og Inderøy.

Rødsjø Trafikkskole AS har som mål å ta med eleven fra sitt ståsted og opp til førerprøve på en så effektiv måte som mulig. Eleven skal føle en trygghet om at kjøreopplæringen skjer i henhold til myndighetenes læreplaner. Humor og lett tone skal være i fokus hos oss.

Vi tenker sikkerhet og har valgt Volvo V70 2016 mod, Mercedes C 180 2016 mod, Mercedes C180 2017 mod og Mercedes C 220d 2018mod som skolebil med manuell giring. Mercedes GLK 2014 mod, Mercedes GLE 2016 mod og Mercedes EQC EL-bil som skolebil med automat som brukes til automatopplæring (B-automat) og hengeropplæring (BE og B96).

Ta kontakt i dag for en trygg, effektiv og humørfylt kjøreopplæring.

Ta kontakt

Kommende kurs

Trafikant i mørket (TG)

30. nov / rissa kuben kjøpesenter / 1.300 kr

Sikkerhetskurs vei. 4.2 (BE)

1. des / / 2.500 kr

Sikkerhetskurs vei. 4.2 (BE)

1. des / / 2.500 kr

Lastsikringskurs (BE)

9. des / Kuben Rissa / 1.000 kr

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker rodsjotrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Rødsjø Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn